Filmer.

Watch the screen, bitach.
Har nu sett hur många filmer som helst sen jag kom hem. Första skoldan vad väl lovande. Som tur är så har jag Lotta, Louise älsklingen har ju flyttat...... Pissakorva. Men tillbaks till filmerna, av dom filmer jag nu sett så tycker jag följande:



The blind side
En underbar film om jag får säga det själv. Handlar om en kille som heter Michael Oher, han är en hemlös afro-amerikansk yngling från en trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad vit familj som hjälper honom att uppnå sina fulla potential. Baserad på en sann historia. Vacker film!

Dracula
Lite knasig. Vill inte funka som den ska, tror det är ett tecken från ovan.

En vampyrs bekännelse

Tycker väldigt mycket om den filmen, den handlar om att journalisten Daniel Malloy anländer till ett hotellrum där en man som påstår sig vara en vampyr befinner sig. Daniel är först skeptisk men när mannen rör sig omänskligt fort inser Daniel att han talar sanning. Mannen presenterar sig som Louis de Pointe du Lac och ber Daniel intervjua honom.

Louis berättar att han för 200 år sedan var deprimerad och självmordsbenägen över att hans fru och barn dött. En natt när han vandrar i hamnen i New Orleans blir han attackerad av en vampyr vid namn Lestat. Lestat suger blod från honom och berättar att han tänker ge honom ett val han aldrig fick; dö eller bli vampyr.

Louis väljer senare att bli vampyr och börjar dricka blod från Lestat. BRAD PITT <3



Skola.

Back to school.

Imorgon är det skola, mer tråk än vanligt. Inget typ.. händer. Världens sämsta klass, here I come!
Dock så finns det väl värrare saker än just skolan. Kommer få gå från klockan 9 till 17 typ varje dag. Jävla brylépudding. Ska nu springa och duscha!

Nytt.


Nytt, va.
Nu har jag ändrat ganska mycket igen, inget speciellt att nämna som är värt. 
Börjat sommarjobba med Louise, sen då? Hmm, inget alls. Åker till Umeå snart. Vill spela WoW. Är trött. 

Livet är ett rent handikapp-OS.

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0