Underbar Raubtier & Pain-kväll.




Igår var jag och såg på Raubtier & Pain.
Igår lämnade jag Boden för att åka till Luleå och se Raubtier & Pain tillsammans med Johan, Christian & och min bror Anton. Pappa skjutsade ut oss till Luleå vid 16:40, anlände i Luleå vid 17:10 ungefär. Väl vid Kulturens Hus så ställde vi osss utanför ett tag så boysen fick röka av sig lite. Vi gick in, mötte Annely och ställde oss längst fram.

Efter att ha möglat i 15 minuter..
Så börjar Annely stirra på sidan av scenen och vräcker ut sig: "MEN KOLLA, FALUN-ANDERS!", jag tänkte: "Nee, nu har någon varit och tjyvnyppt henne", men ikket, när jag väl tittar dit så sitter han där, Anders i egen hög person, vilket var otroligt kul att se. Nu tänker jag dra upp några bilder här:

 


Anders





Hulkoff- Raubtier







Hulkoff- Raubtier







Pain






Min bror Anton, Hulkoff & Christian
Det fanns även två bilder med mig också på, men jag gillade den här mest då min bror såg så glad ut, fniss.




 

En Andurs som ska ta Adjö






En JUUEL och en Anülu


 

Snodd bild av Annely då jag inte fick nå bra bilder alls ifrån Pain

 

 

 

Och till sist och även minst, en bild där jag var med.
Såg så derp ut så jag snodde den med av Annely. Så Himla muntert!



Helt underbart rolig kväll, helt enkelt!


Fai del tuo corpo quel che vuoi.

Fai del tuo corpo quel che vuoi.
Vilket betyder "Gör din kropp som du vill". Jag håller helt med, men sen så finns det ju några som inte riktigt förstår sig på vad som är mycket och lite, snygg och inte. MEN, och andra sidan så kan inte jag heller tala för alla. Han gjorde ju knappast det där för att han ville vara ful. Dock så måste jag ju säga att han liknar Rafiki, apan från lejonkungen. c:



 

Ganska söta dom två är, huh?


I Don't Wanna Be A Crappy housewife


Vi är ganska likt vackra after all, inte sant?
Första steget till ett underbart förhållande till familjen är att skratta med dem åt er själva. Pretty much. Så är det iallafall i min familj. Jag älskar dem, allihopa! Juste, mitt hår är blått. Btw.
På tal om det där med familjen och förstå sig på varandra.
Jag tror inte riktigt att mamma eller någon av dem har förstått än att jag kommer flytta till umeå så fort jag kan/får chansen. Men fanns det absolut vara en sak som jag fick ta med mig så hade det varit min mamma. Om jag var tvungen att välja alltså. För det är henne jag kommer sakna mest. Vilket även får mig till att ångra mig till och från. Men Umeå är mitt hem, vad är folk säger och tycker så har jag alltid kännt mig hemma i Umeå. Jag har alla mina vänner där, känner stan bättre än Boden, allt är så mycket bättre med umeå. Men det kan vi ta senare, för nu mååååååååste jag sova, är grymt trött. ADi abu



Var dig själv, alla andra finns redan

På starta ett nytt uppdrag: Vem är egentligen du?
Det är väldigt svårt att veta vem man egentligen är och vad man egentligen tycker på egen hand utan att någon annan ska lyckas påverka ens tänkade och åsikter. Därför så tänkte jag dra igång något som kallas "Vem är jag?", det är en slags "insamling" på värdefull information om just dig, som bara du kan veta. Tänk igenom dina åsikter, dina val i livet, varför du just valde den svarta tröjan med rosa små unicorns på, var det ditt eget val eller såg du bara en tjej/kille som hade en sådan och önskade att du också såg så förbannat bra ut i det? Vad inspirerar dig? Vad får dig att kliva upp på morgonen? Jag vill höra/att ni tänker igenom för er själva om era värderingar och tankar om exakt allt som inkluderar och förklarar varför just du skiljer dig ifrån alla som vill vara någon annan. Man är aldrig vackrare än man gör sig.

Don't try to run from who you are, no one can run that far.


What Were You Expecting?




Så vacker, så vacker!
Den här vill jag ha, om något! Den är förbaskat fin. Detta blir nästa inköpet jag gör, det vill jag då lova! 


Jag sitter och ser på Idol.
Just nu sitter jag och tittar på TV, ska efter det gå ut med Otto och ringa Louise. Det är en kille med i Idol som heter Robin Stjernberg som var förbaskat lik Erlend Bratland, ganska så spännande!


SV: Marie

 

Hej Marie! Jag har ingen sådan nu nej tyvärr. Men det ska fixas så snart som möjligt
Jag anser att handgjorda syntetiskadreads ser bättre ut, samt så håller dom mycket längre.
HAHAHAHA. Sikken tur att jag svarade då ;)


Hmm.. Bra fråga, men det beror ju helt på också hur man gör dreadsen, men kan göra dem på många olika sätt. På sättet som jag t.ex gör dreads så ser dom mer äkta ut.
Dom som är maskingjorda är oftast bara snurrade och krullar upp sig väldigt lätt, så det är inget jag skulle tipsa om till folk då jag själv haft såna och inte var nöjd. 
Så handgjorda dreads är absolut värt det. Samt att det är myyyyycket billigare.


Dude, Where Is my hair?



That’s the World of Warcraft that you play!
Bilden får helt enkelt vara med eftersom att min familj spelar det samt Anton & Christian som jag umgicks med igår. Dock så äre bara Anton & Christian som spelar Alliance. Vi andra hålller oss till horde, som tur är. 

Gjorde dreads på Christian.
Igår så kom Christian och Anton hem till mig för att fixa till Christians dreads som vi gjorde i söndags förra veckan. Hans snoddar som han köpte sög, så vi tog mina som jag hade kvar sen min senaste dreadsperiod. Efter cirkus 2 timmat så ville Anton hem till Christian och spela starcraft2, så vi började röra oss dit så stackarn skulle ha något att göra. Jag fick en coca-cola av Anton för att jag sparat Christian cirkus 5000:-, så jag klagar inte! Väl hemma hos Christian så satt vi och diskuterade uti allt möjligt, typ vilket asshole han var undertiden vi var tillsammans o.s.v. Dock så måste jag ju säga att jag är tacksam för att han var som han var. Eftersom att annars kanske jag hade varit något helt annat från det jag är idag. Anyhö', hans mamma kom hem vid 01 tiden, hon kommer fram och ska hälsa, hon kom inte ihåg mig, aw >: Ellerjo, när vi sa att det var jag, haha. Sista jag träffade henne var 1,5 år sedan, jag hade inga piercingar, rosa hår och mest svarta kläder, pretty much som hela tiden. Dom har även tvingat mig att lyssna på dupstep musik. Som Skrillex. >:(

One more cup of coffee for the road



Jag äter min fruuukost, titta vad jag är duktig(8).
Jag sitter med blekning, en kopp Ice Coffee och mackor samt datorn. Ice Coffee är förbaskat gott, speciellt med is i, på morgonen. Nu ska jag tydligen få fil med banan och kanel i, som min mor, bror och syster rört ihop åt mig. Hur gullegull är inte det? Nu ska jag och Emelie gå ut och sätta oss med filen och röka. kommer senare att berätta mer om igår dagen, vilken var förbannat trevlig!

Bitterness By Discipline

 

Stand up, Speak out, Strike back, Confrontation.
Så får helt enkelt dagens rad låta. Är ändå inte på humör för något. Är frustrerad, arg och less. Dock så kommer Christian och Anton snart hit, men innan det så kan jag få sura lös ett tag. Jag hatar boden och dess invånare. Okej, kanske inte alla. Men majoriteten, vilket är många. 

Never run from who you are, There's no one that can run that far.
Något mer som jag hatar är rykten, älskade rykten. Nästa år flyttar jag till Umeå. Ni får nu inte tro att det är bara för det här, det har jag tänkt göra sen jag var 12 ungefär. Men anyhööö', rykten. Dom är jobbiga, i vägen, rövslickare & förbannade parasiter. Samma med dem som sprider ut dem, speciellt då dem till 99% är falska. Idag kom det nämligen fram en tjej till mig och började fråga massa saker, om dem var sanna o.s.v. Jag hamnade i chock eftersom att jag aldrig hört och liknande och jag står som aldrig heller i centrum när det händer något, aldrig. Så jag blev fruktansvärt förvånad. Visst, hade jag vetat detta tidigare så hade det förklarat dom flesta snea blickarna man fått under senaste tiden. Dock så är det ju nästan tragiskt att jag inte märkt något förens nu, när detta ska ha börjat var i slutet av juni. Dock så MÅSTE jag verkligen ge credit till den som visste allt det där om mig som knappt jag själv visste, det är ett mirakelt underverk hur någon kan veta så mycket om en, helt otroligt. Men nog tjaffsat om det. Ska ringa Louise ikväll, vilket är underbart, för hon är bäst. Verkligen, bäst.


J'irais brûler mes ailes.
Mutation corporelle.
Je m'aine facétieuse.
Démons malins galopent.

J'irais brûler mes ailes.
Mutation corporelle.
Je m'aime facétieuse.
Démons malins galopent.

 


You're piercing me, This self will bleed, You're killing all, Of my securities.


Den är så vacker.


Påtal om piercingar. Jag har 5 piercing just nu, septum, cheek, tungan, smiley och bridge. Min smiley har nog börjat växa utåt tack vare att NÅGON ibland håller för käften på mig, kanske inte riktigt så löst heller, därav att det sliter i den, vilket suger rövballe. För det är verkligen en piercing som jag ville ha. Har ju bara haft den i 2 månader typ, dessutom. Så det känns ganska så surt.. Men jag ska vänta och se vad som händer, kanske tar ut den, låter den växa igen och gör om den och flyttar så jag slipper att den ska hålla för käften på mig. Höhö, får se då vad som händer, stöts den fortfarande ut så är det inte meningen att jag ska ha den. Helt enkelt.

Shottablö allihopa!



Nu är det lilla Louise som bloggar!
Ärligt talat så blev jag lite forced into att gästblogga men det gör jag mer än gärna!
Jag har jättemycket grejer att berätta ju! Jag kan börja med att berätta att min sommar sög ganska mycket. Det var inte förrens jag åkte till Holmsund med Finalina som det blev more fun. Vi stojade hela nätterna och stoppade upp en 2 meter bred säng, kan man ha roligare? Vi har alltid det skojigt! Roligare än vad vi har med andra, PÖH! :3
Imorgon ska jag och min pojkvän, Lars, åka till Carlshem för att hämta hem våran kattunge! Han är så himla söt och heter Hobbit! [Här har ni en bild] Ja, jag har döpt honom själv, hehe! Lars var faktiskt positiv till namnet vilket förvånade mig ganska mycket. Dock är han inte så glad över den knallrosa transportboxen jag beställde. Men jag tycker att man får ha rosa, trots att man är pojke! Visst är han fin? :3

Något mer man kan berätta...
Jag och Lars har varit tillsammans i 2 år om lite mer än en månad. Tänk vad tiden går fort? Men jag har ju varit med min Vackurlina längre så Lars räknas inte. *Trollface* Jag och Lina har faktiskt känt varandra och varit BFF's (Yeah, that's right!) i... 4 år nu. Men grattis grattis! Och nu babblar jag bara på som en stork. Ni orkar säkert inte ens läsa allting. Dock så ska jag länka till endel ställen som ni kan kolla på! Och nej, jag skrev inte fel här under, för er som inte vet så är 9gag.com en väldigt rolig sida! Jag länkade till min allra första bild jag gjorde och lade upp där, så ni vet :3 Och nu blev det väldigt mycket huller om buller här. En sak till! Bilden högst upp är mitt öga som Lars har fotograferat. (Men bilden på hans öga som jag tog blev much much better!)

Facebook | Bloggen | 9gag | sen fanns det visst inga mer intressanta ställen.

Paris Hilton's british best friend

Paris Hilton's british best friend är nog det mest patetiska tv-programmet ever. Det finns en tjej som är med som dom anser vara "Mest Fejk" för att hon är för snäll, entustiastisk och söt, Carrie heter hon. Hon snackar inte skit om någon, inte ens när Paris bad henne. Nu blev jag irriterad, för nu tänkter dom kanske skicka hem henne. Layla ser ut som en fisk. Layla åkte ut!!!!!!♥♥♥ Traallala. Och nu kom Kat tillbaka. Vad är det här?! Och sättet som Paris går på?! JA, givetvis så gnäller jag för att jag är avundsjuk och vill se ut som henne, självklart. Jag ska också blondera mig, operera näsan och vara överfånig. Plus i kanten på det! Sen, Samuel han är genom söt.


And just fake it, if you're out of direction.
Fake it, if you don't belong here.
Fake it, if you feel like infection.
Woah, You're such a fuckin' hypocrite.






Se på mig nu, vad tycker du?



Kunde inte låta bli att göra någon sådan min, det går inte.


Ensam är stark, vilket jävla skitsnack. Nej nu ska vi inte vara sådana. Jag har funnit någon återkärlek til Markus Krunegård och Aiden, många år sedan sist.
Skulan har börjat, jag har varit på många olika festivaler så som Rockstad: Falun, Getaway Rock festival, Boden Alive och Trästocksfestivalen. På trästocks så jobbade jag som artistvärd, fick mycket fina kommentarer om allt jag gjorde, så jag är fruktansvärt stolt och glad över allt jag har fått uppleva denna sommar. Nu bor Emelie btw även hos mig, ingen vidare förändring inom det. Jag saknar Louise & Annely, oerhört mycket. Emelie ligger och snoskar och fläcker i min säng, höhö. 


Nu den 20 September så kommer Raubtier & Pain hit och då blir det att våldgästa deras föreställning, i november, den 4:de mer exakt så kommer Entombed, MARDUK(♥) och helltrain hit, wunderbar!

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0