Grannens skithus har ramlat omkull

Godmorgon! Klockan är 12:25, ska nu gå upp och kolla om det är någon kotte hemma. Sen ska jag städa lite till så jag tjänar ihop mycket pengar. PENGAAAAAR♥ Imorgon far jag ju till umeå tillsammans med Louise, who I btw har saknat något så förbajsigt! Fy vad jag saknat henne, ska bli förbaskat kul! Nej nu måste jag städa, annars kommer jag aldrig bli klar..


Leave Everything Behind

Nu har jag städat allting, orkade inte klippa gräset. Men jag måste.. Får göra det imorgon om det är förvarmt eller regnar. Ska även rensa rabatten och infarten som är stor as hell den med. Blö.  Är nu även trött, så funderar på att ta laptopen och gå upp och underhålla mig med den ett tag. Fast måste ta in katten först, men snatan vad jag är trött. Behöver verkligen sova..



Såg på en film idag, även. Den heter "Truth", den var väldigt bra. Den handlar om en flicka som heter Annie, hon fyller 14år & på henne 14års dag så får hon en laptop av sin pappa, där hittar hon en sida som heter "Teenchat". Där hittar hon en kille som heter Charlie som utger sig för att vara 15, hon blir förälskad i honom och efter 1 månads tid så ändrar han sig och säger att han är 20. Efter yttligare ett tag är han 25. När det kommer till att hon ska träffa honom i gallerian i hennes stad så visar det sig att det är en karl på 30 vintrar som är Charlie, hennes allt. Han får med henne på massa grejer och drar tillsist med henne till ett motell där han våldtar henne men får henne att tro att det var allt som hon ville. Efter länge inser hon själv felet & går under helt. Resten säger jag inte, bluhuhuhhur.




När Måsen Vandrar På Fästet Blå



Midsommar är välan alltid trevligt. Detta hände min och Emelies ytterst fina midsommarstång när vi kommit hem. Denna hade vi hållt på med ifrån 5 på morgonen till klockan 10. Mamma och Anton gjorde om den på 15 minuter efter att det hade blåst lite. Ytterst ikke trevligt. Men det känns nästan som att den passade bättre utanför vårat hus än midsommarstången. Dock är den borta nu.


Ska snart åka till pappa och städa, samt klippa gräset med en gå gräsklippare. Förbannat mycket att klippa, för våran gård där ser ut så här: 



Ja, det gråa huset där, fy blö vad jobbigt. Nåja, norrland kommer alltid förbli norrland I guess.




Bör sjungas som Byssan Lull visan!
Grannens skithus har ramlat omkull
Vårat står det och lutar
Låt oss taga en liiiiten sup
Sen får vi se hur det slutar
En sup för vår hals, den skadar inte alls
tralalala la la

1.000.000 lightyears




Hej återigen! Som vanligt är jag seg som tusan.
Jag vet inte allt jag gjort i sommar, jag har varit på rockstad, getaway samt trästocks och diverse andra spännande saker. Har även pyntat om allt och inget. Emelie btw ska flytta in hos mig, vilket känns skoj. Sen till veckan, på fredag så åker jag till Umeå med min underbara Louise. Känns underbart att få åka till umeå igen och vara med bara henne. När jag kommer dit så måste jag även komma ihåg att ringa Oliver, eller så kallat stockholm, eller nä, han får helt enkelt heta flen för att han är så extremt seg. Bilden bjuder jag på för att den är så grymt vacker. Ska försöka uppdatera imorgon igen. We'll see how that goes. Küss!

http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY&feature=related

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0