Fel-

Det blev nå fel på texten i förra inlägget, sådär skulle det INTE se ut. Brb, ge kaninen mat!

House Of Metal 2011


Dag 1;

Den har jag minsann redan dragit för er redan. dock så blev jag bjuden på 15 olika efterfester, jag ditchade alla. Horayy..! Det faktum av att allt möjligt folk hör fel när jag pratar är otroligt omärklig.
Jag; "Hej, har du en band jag kan få pilla/klämma på"
Någon random människa; "Synd att jag inte stoppade bandet längre ner, eeheheheeh..!"
Eller;
Random;"MmmmMMmmmmmMMmm ta lite meer.. Meeeeer, meeeEEER, MEEEEEEEEEEEEEEER"
Helknas♥
Dag 2;
Vaknade vid 12:45 och gjorde mig klar för att duscha och allt sådant kul, klädde på mig, sminkade mig, åt mat och allt sådant fram till 16:42 kanske? Då jag tog bussen in till stan med Lydia, jag gick till torget där Ronja och DéaGRL mötte mig och vi gick till max och satte oss där till ungefär 17:25 då jag var tvungen att traska mot Folkan för att kunna sätta igång mitt arbete. Det var mer än lika kul som förra gången, fast denna dag hade ännu fler överraskningar. Sångaren i ramin kuntopolku LOVADE mig att dom skulle komma tillbaka nästa år när vi skulle säga hejdå, dom hade underhållt mig ganska mycket som 24/7 när dom inte spelade, åkte dom inte tillbaka så hade jag ALL rätt till att döda dem, så detta ska bli intressant! Jag hann dessutom kolla på 2 band som spelade, Impaled Nazarene & Samael. Dock så måste jag nästan synda och säga att Samael var bättre. Fy på mig. Mhm. Juste. När jag skulle åka därifrån så fick jag en random kyss av någon Andréas. Ytterst trevligt, eller? Efter allt detta hände det lite saker inne på själva festival området, om inte nog med det så när man skulle ta taxi till umeådalen så blottade sig en kille för oss. Jag trodde att jag skulle avlida!

Bilder ifrån kvällarna som INTE är mina;
Kommer fler sen!



Jag och Mimmi♥
Svar ja, jag hade duschat innan det där kortet togs, därför håret ser så nerknarkat ut.



Sångaren i ifrån Ramin Kuntopolku
På denna bilden liknade han någon, men kan inte sätta på fingret på vem..



Ramin Kuntopolku fann sig en egen scen
I hissen.



Mm, Samael♥ Dom var mycket bra!'
Man kan se mig, Johan och Viktor på bilden. Tvingade dem att stå med mig, meheheh. Stackarna.

You can try to pray for your god, but now it is too late

Impaled Nazarene – Armageddon Death Squad

Har nu vaknat, finally.
Längtar knas nog till jobbet. Ska nu gå och käka. TAGGA IMPALED NAZARENE, ENGEL & SAMAEL IKVÄÄÄÄLL.

Escalate the drought Itching to join the fray

Är nu hemma hos Lydia efter en underbar kväll på HoM. Verkligt UNDERBAR. Jag vaknade vid.. vet inte och var social med Lydia och hennes lillebror Simon ett tag innan jag skulle in till stan. Jag och Lydia tog bussen in till stan vid 12:02 där jag och hon sedan skiljdes åt. Jag mötte Emelie och Mimmi på torget och efter det så stack vi och åt och traskade sen mot Folketshus och satt där ett tag, där träffade vi också Christoffer som Mimmi kände. Vi åkte sedan en stund till Magnus som dom sov hos och sminkade dem och allt sådant kul. Sen stack vi till HoM vid 17:30. Jag gick in och fick min crew-tröja, trodde jag skulle dö då det bara fanns XL och XXL, men Malin hittade mig en S, så det var lugnt, jag överlevde. Grön och ful ♥ Sen stack jag upp och kollade så att folk hade band osv. Kollade på Dark Tranquillity vid 22.00 och fortsatte sedan jobba till 00:00 då jag fick sluta 2 timmar tidigare än alla andra. Jag gick dessutom höra att jag var det trevligaste och snällaste "bruden" därborta av flera olika saker. Sen tyckte dom dessutom att jag sa "Jag heter Jacklina" när jag sa " jag heter Lina", så jag döpte om mig till 'jacklina Boldén Rutberg' på fb. ENJOY.




Fallen angels stream from heavens, they have heard Satan's call

Är nu framme i umeå, jag har hunnit vara här i 1 timme så stoppar polisen oss. Så klaurt. Nu sitter jag hemma hos Lydia efter 5 timma på bussN och maxmat som var jävligt gott efter att inte ha ätit något på hela dan. Har flätat in dreads på både Mimmi och Emelie. Emelie har lekt busschafför hela resan samt att vi har suttit och sjungt schlagerlåtar, dansband och massa annat skoj. Mycket spännande! 


Idag är det att jobba på HoM, skoj!

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring



Ville Valo & Natalia Avelon – Summer Wine - Single Edit
Hann tyvärr inte skriva igår. Hade fullt upp med att färga Emelies hår och fläta in dreadsen i mitt hår. Dock så hjälpte Emelie mig med det, så det tackar vi hjärtligt för! På morgonen igår så for jag, Lotta och Markus till Mimmi i harads och firade att hon fyllde 20. Det var asa kuuul! Mimmi ska få en senare födelsedagspresent av mig, fast det blir en överraskning till henne. Vi var där till 18:40 då vi tog bussen tillbaka till Boden. For då hem till Emelie direkt, där satte vi igång direkt. Thats it. Eller okej, jag låg och tjatade om att mitt hår gjorde förbannat ont också ett bra tag D:

Blev dessutom intervjuad eller vad man ska säga av en "Metalbloggerska". Det var otrüligt kul. 



Såhär blev det!
Nu kom Mimmi hit, så nu ska jag färga deras hår och sedan sticka till bussen för att åka till umeå där jag ska jobba. 

Turdiluert ♥
dirke, blarg.

¨och att se henne dansa till det stenhårda ljudet av panteras i'm broken, borde va förbjudet

Har varit med Lotta sen klockan 3-4 någongång, kom hem vid 21. Var riktigt kul, Jag, Lotta, Pontus och Markus svamlade på som bara självetusslurv. Kom in till stan vid 14, hjälpa Nordan att köpa hårfärg Hanna skulle färga håret på honom brunt med slingor imorgon. Jag och Hanna tog bussen till Lotta vid 15:00, vi kom till sävast, därifrån var vi tvungna att gå till Markus, ingen av oss visste vägen så jag chansade vägen och gick rätt. Var hos Markus ett tag innan vi gick och mötte Pontus, sen stack hanna hem och vi traskade hem till Lotta där jag sminkade och klädde henne inför middagskvällen på restaurangen med hennes blivande förlovademan. Det var en helt grym dag idag! Juste. Pontus la också märke till att jag gått ner i vikt. Horaay..!

Eller okej, förutom hemresan. Fick ta bussen, där fick jag inte använda mitt busskort. Var tvungen att betala. Då fick jag dock syn på norrskenet förförsta gången! Sen stannade inte bussen där jag skulle av, så jag var tvungen att åka 4 busshållsplatser bort för att kunna ta bussen till trångfors. När jag kommer dit så står det att bussen skulle gå på 9 min, det blåser som fan. Bussen kommer, busschaffisen var trög AB. Kom mig in till stan där jag fick vänta i 1 timma. EH KUL ELLER. Kissnödig var jag också! Som tuuusan!




Lånat bilden av Jack eftersom att jag inte lyckades ta nå kort >:

Noen fortjener en god død.

Seigmen – Döderlein

Idag är det 1 mars och jag ska snart börja åka mot Lotta som fyller 17 idag. Bara 17 dagar kvar tills jag fyller år, yepp yepp. Färgade mitt hår igår, det SKULLE bli rött och svart, men det blev svart och orange-rött. INTE okej. Inte alls. Men jaja, ska färga på det ikväll och sen så ska vi stoppa i mina dreads. Var tänkt att jag skulle fota dagens klädsel, men eftersom att jag vet var exakt som dom finns så blir det bilder här istället.

Först av allt mina pat mary Jane shoe som är köpta på shock.





Sen min Ruby Rock Dress som också är köpt på shock.



Samt mina Tights zip som också är ifrån shock.




Det var ju lan igår, men åkte hem för att mamma för själv. Det var nästan finare att umgås med mamma, har saknat att vara själv med henne. Min bror eller någon annan ska alltid vara med. ni har säkert också känt såhär om ni har någon vän som ALLTID ska ha med sin pojkvän/flickvän, det blir ganska jobbigt efter ett tag. Eller har jag fel?

Sov med mamma dessutom, fnisSsss, jag vaknade av att Nippe ringde och väckte mig, det tackar vi för! Igår var det problem med att somna trots att jag inte hade sovit på 40 timmar.. Jag tror det var för att Otto försökte lägga sig på mitt huvud inatt. MUST BE.

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0