Född Förlorare


Tja! Nu ska jag tydligen gästblogga här medan Linagürl skiter, jag lär inte kunna använda toan på ett tag efter det... Och jag som hade tänkt borsta tänderna snart! Nåja, jag får väl vänta. vad gör man inte för sina vänner? Om 4 dagar sticker vi ner och gör falun osäkert, sucks to be you om du inte är där. Hihi.

Det är förresten Annely som skriver, jag tänker inte uppdatera min blogg förren jag får in mina bilder på datorn. Min Shining-platta (Född Förlorare) jag beställde hann komma hem i mitt brevinkast innan jag for, då blev jag glad Annely jodå.

Nu har Lina skitit klart. Hon är fotfetishist så hon letar en linjal som hon kan mäta storleken på mina fötter med. Hon gillar dem stora och håriga. det tycker hon är mums. Mmmmmmmhmmmmm...

Anyways, hejdå. haha.

Rockstad: Falun & Kulturnatta, umeå 2011.



Drar ner till Rockstad: Falun om 9 dagar. Blir där från 1/6 tills 6/6, åker dit med Emelie och Annely, ska bli helt underbart!


Emelie har bott hos mig i 23 dagar nu. I Helgen var vi i Umeå på Kulturnatta. Det var extremt kul att träffa alla fina och underbara vänner återigen. Några fina bilder ifrån det kommer nu också, men dom är INTE mina, dom är nämligen Elins.






















Något sådant. Hela helgen var förbannat underbar, må jag säga. Fler sådana tack!

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0