Hanna käkade en spindel-

Idag i skolan så uppmanade jag Hanna till att äta en spindel. Vilket hon gjorde. HAHAH USCH. Fick det på video, tur det.

Tisdag-

Idag är det tisdag. Och det finns inte så mycket att göra. Ska snart gå och sova.. Igår fyllde mamma 38 år. Grattis till henne.

Hairy & Scary Creatures – 50 Best Of Halloween

Bajs Louise.

Jag som hade tänkt att lägga in fler bilder när jag kom hem ):

NÅJA



Vackert.

































Vackert! Bilder från 2007 till 2010


När saknaden tar kål på en

Jag drömde inatt att Louise kom tillbaka efter en utlandsresa, känslan av att se henne igen var oslagbar. Jag tror inte att jag innerst inne har insett att hon har flyttat. Jag har alltid haft svårt för att gilla folk och visa det, men jag behöver inte gilla dig för att visa att jag gör det, jag känner ingen nöd till att vara elak. Men Louise är så svår att jämföra med vad jag känner för andra. Så många minnen, känslor och ögonblick vi delat.






Hihihihi, nu har jag korvat mig in på linas blogg och såg det här inlägget i utkastet. Naaaaw, säger jag bara! Men fyfan vilken bild! Jag älskar dig ♥

Lite för mycket av syskonkärlek

Svar på tal, är det okej att strula med sina syskon?




Jag personligen tycker att det är helt fel och att det ligger ett stort NEJ över det hela.

Tuggummi fail.

Satt och tuggade på ett tuggummi, nös- tappade tuggummit ur munnen
Råkade titta ner och samtidigt öppna käften- tappade tuggummit ur munnen
Skulle dricka- Tuggummit for ut, ner i flaskan





Nu orkar jag inte, nu ska jag gå och sova! Imorgon ska jag till luleå med mobilen, sen kommer Emil och Frida hit ett tag ♥ VACKERT.

Vill ha!







LINSER





MER LINSER



Skor:










Dagens smink-

Är ju sjuk, men jag hade inget att göra så sminkade mig liiiiiiiiiiiiite. ÄHÄH. Fick bli nå leopardaktigt.


Nomnomnomnom

Nu är äntligen fantawildberry tillbaka! Så jäkla god. Inte för att jag känner någon smak, men jag vet att den är jäkla god. Älskar att förkylningen ska dämpa smaken på allt. RIGHT IN THE COLD, I SHALL PLACE MY DAGGER. IT'S THE HEALTH ITSELF WHO COMMANDS ME..



NU VÄNTAR JAG BARA PÅ FANTABLUERASPBERRY
OCH STRAWBERRY:







Leo paddkorv.

Är man sjuk så har man rättigheter till att göra något skitkul.

Rövkliare II



Hemma från skolan

Är hemma från skolan idag. Det fick jag inte veta att jag skulle vara förens jag klivit upp, gått och duschat och klätt på mig. Följde med mamma in till lindex för att bytta några byxor till mig som var förstora. Jag HATAR att shoppa, jag blir äckligtvarm i hela kroppen och det känns som att jag ska explodera, så blir jag sur, tjurig och arg. ÄHÄÄHÄH. Alla älskar att shoppa med mig, när jag var yngre så kunde jag ställa mig och grina för att jag blev sp jävla less efter bara någon minut. Internetshoppa är min grej!


BRB ICA

Pistolshrimps

Har den här på skallen:







Såååå underbara!

Sjuk..

Är sjuk som stryck. Snorar, har feber, ont i halsen och ont i huvudet. Jag kommer nog dö i natt. Någon kommer förmodligen kötta mig när jag sover för att jag snörvlar.



Hade förövrigt skolfoto idag. Jag fick sitta ner. Så jävla kasst. Jag HATAR att sitta ner på skolfoton. Seriöst. Det är sick, jag skulle tagit mina platåskor ellernå. Pissmyror. Hade redan då blivit hes och förskyld, hon som tog kort skrattade åt mig när jag sa att hon var tvungen att zooma in och kolla så jag inte snorade. Men det gjorde jag inte. Som turens trehuvud inte. Sen var det väl fint, var med Lotta hela dan. Efter skolan så åkte jag och Lotta till Luleå, det var gratis buss inom hela norbotten idag så vi skulle vara med Emil och Frida. Det jätte kul! Sen for vi hem, fick stå ute och vänta på mamma i 30 min i 6 grader -.- Men sen kom hon och vi skulle åka på max, dom skulle äta, jag var inte hungrig, ville bara ha en lyxshake. Men då var glassmaskinen trasig. Typiskt fisköga. For hem och skulle spela LoL, men då funkade ju inte LoL heller som det skulle. Sen skulle jag ha nässpray, men då var den slut. Sen blev jag på kramhumör, skulle krama mamma, men då var hundarna ivägen....... Nu sitter jag här! Ska gå och sova snart också. Jätte trött och less!


I got somethin' and it goes thumpin' like this


Nej, nu går jag och lägger mig! Är för trött för att vistas vid en datorn. Jag har suttit och spelat LoL hela helgen. Så har inte haft tid med något annat typ. Det får det bli ett stop för. Jag har bett min vackra fru Louise om att göra om min blogg. Eller ja, headern(?). Vilket hon ville :3 Och turens är välans dens! Imorgon böjar jag klockan 10.00. Skönt. Ska börja med att duscha när jag kliver upp, nu blev jag kissnödig. Fuck
Jag som var lite för lat för att orka gå längre än till sängen. FUU
Nåja. Nu ska vi inte klaga mer. Godnatt!

Ny spotifylista:
Rövkliare II






LoL= http://www.leagueoflegends.com/playnow?redirect=http://www.leagueoflegends.com/


Fruktansvärt kul, må jag säga!

Igår; Luleå!


Igår efter skolan så tog jag, mamma och mats en spontan resa till luleå. När vi kom fram så fick jag chockanfall. Jag hör någon komma närmare skrikandes bakom ett hörn " LIIIIIINAAA!!!!!" jag typ ".....AAAAH shit!?", då kom Frida och Emil fram springandes och sa att dom sett mig när dom satt på bussen och sen sprungit dit. Gullisar♥ Dom gick med mig och mamma och fönstershoppade medans Mats var och gjorde något annat. Vi gick in i en affär som snart skulle lägga ner. Där hittade jag dom här vackra skorna, jag ville ha dom, och fick dom på ett villkor; att mamma fick kasta mina converse som var trasiga som satan. Det fick hon- trots att jag är kär i skor och får hjärtesorg när kag måste kasta dom. Men nåja, fick nya, FINARE skor♥

Edit; Emil påminde mig: Mamma skulle ju köpa nya converse åt mig också, det var också villkoret till att hon fick slänga dom!

I'M BACKING UP, OMG!

Så underbar video, crazy cat woman. HAHAHAH! Jag har den på skallen! Stackars den som hade gravskiftet just då.



equals three / =3


Behemoth

Behemoth- är ett black/death metal band från Gdańsk i Polen. Bandets musikstil har med tiden ändrats från black metal mot ett mer death metal-betonat sound, ibland benämnt blackened death metal.



Topp 3 lista:
1. Ov Fire And The Void
2. Conquer All
3. At The Left Hand Ov God

sen finns det ju många bra låtar, så som:

4. Demigod
5. Alas, Lord Is Upon Me
6. As Above So Below
7. Slaves Shall Serve
8. Daimonos




Medlemmar:

Bandets grundare och frontperson är sångaren och gitarristen Adam "Nergal" Darski, som också skriver all musik och de flesta texter till bandets låtar, samt är producent för det mesta av innehållet i Behemoths skivutgivning:





Tomasz "Orion" Wróblewski - Basisten




Zbigniew Robert "Inferno" Promiński - Trummor





Patryk "Seth" Sztyber - gitarr









Eller kanske den här:

Eller kanske den här?










Äntligen hemma!

Äntligen hemma efter en blandat mongo dag i skolan. Började klockan 12. Men åkte in till stan med mamma klockan 11. Hon köpte en macka på dagoberts åt mig, sen mötte jag upp Lotta och Chrillz och vi sällskapade till skolan. Sen gick Chrillz in och då satte sig jag och Lotta utanför skolan på två bänkar. Där satte jag mig och började käka på min macka. Nomnom. Sen på engelska lektionen höll jag på att dö. Hyenorna Stoltz och Sofia skrattade mig döv, dom skrattar högsljudare än vad manchested uniteds fotbollslag snarkar tillsammans..  Blöö. Börjar klockan 14 varje torsdag i två veckor nu, pwnsome.
-
Approbatur.

Ska förövrigt pierca mig igen, vet bara inte riktigt vars..
Så behöver arbiter elegantiarum..


Antigen den^ Eller också Labret. Men tar jag den i överläppen så betalar mamma. Woooho..! Men vet inte.

Annars vill jag ha :



Eller så vill ja ha i kinden eller smiley. Kan inte riktigt bestämma mig.......

Skola

Har snart skola, börjar klockan 12.00 idag, hurraaay.
Färgade håret igår, svart och röd/orange/brunt. Mamma var just tvungen att nypa en geting, den höll på att döda mig. Jag tror den besudlade min axel. Otto har försökt att ta min uppmärksamhet heeeeela morgonen. Knäpp Vovve!

Kick ass.

Kick ass var jäkligt bra, ganska söööt, väl.



Om man direktöversätter filmens titel till svenska, får man ett uttryck som jag är smått förtjust i och gärna använder, och jag har lovat att inte gå den uppenbara vägen och använda det i den här recensionen. Om inte dylikt löfte avlagts, då hade de två orden passat perfekt som beskrivning.


Det dröjer ett tag innan "Kick-Ass" kommer igång, dock. Den börjar stabilt men inte mycket mer, jag sitter och undrar om det här ska vara allt, om det här är var allt positivt förhandssnack kommer ifrån. Från titelkaraktärens första ordentliga slagsmål förstod jag, från det är det en brutalt underhållande rulle. Med betoning på brutalt.

 

Dave (spelad av det bästa med "Nowhere Boy", Aaron Johnson) är en helt vanlig medelmåtta i high school, en nörd som gillar serietidningar. Någonstans föds frågan varför ingen försökt, verkligen försökt, bli superhjälte tidigare och känner sig av omständigheterna manad att bli den förste. Han får anledning att ångra sitt beslut. Ett litet tag, i alla fall, det visar sig nämligen i klassisk tradition att saker måste gå illa innan det kan bli bättre. Innan en superhjälte kan födas.

 

Och bättre blir det, så här roligt har jag inte haft det i en biograf sedan "Planet Terror". Den som ogillar våld på film ska nog hålla sig borta och visst, är du en van konnässör av B-rullar kanske det är för lite, men för en film av den här storleken, kvaliteten och uppmärksamheten är det mycket ovanligt att se. Sedan gör det förstås sitt till att det mesta och värsta utdelas av Hit-Girl, en elvaårig flicka och en av de bästa karaktärerna någonsin. Tjejen bakom, Chloe Moretz, är bara en i raden av de genomgående utmärkta skådespelarvalen. Nicolas Cage som Big Daddy är bättre än på väldigt länge, Mark Strong gör återigen (senast i "Sherlock Holmes") en minnesvärd skurkroll. Jag har redan nämnt Aaron Johnson, och jag ville inte gå härifrån utan att säga Christopher Mintz-Plasses ("Supersugen") namn. McLovin' kommer alltid vara min hjälte.

 

Våldet och dess utdelare är inte allt, för karaktärerna är genomtänkta och historien känns under sina premisser logisk. Matthew Vaughn, som förstås även regisserat, tillsammans med Jane Goldman bygger vidare på en förlaga av utmärkte serietidningskreatören Mark Millar och gör det oväntat bra. De arbetade tillsammans även på "Stardust", men "Kick-Ass" vinner kampen, den är mycket jämnare. Dessutom med ett vinnande soundtrack.

 

Jag kan störa mig när det uttalas antingen i från filmmakarna vid promotion eller i filmen, att det här är den riktiga världen och sedan introduceras ändå prylar, händelser och sammanträffanden som bara kan vara hämtade ur en serietidningsvärld. Det störde mig här också, främst gällande Big Daddy och Hit-Girl, deras relation till varandra och samtidiga existens med Kick-Ass. Det senare är i samma linje men som tur är inte lika illa som den oerhört vältajmade slumpmässiga födelsen av Green Goblin i första "Spider-Man". Uppenbarligen återkommande i superhjältefilmer, eftersom Tony Starks stryktålighet utanför plåtlådan i "Iron Man" är något övermänsklig.

 

Skillnaderna är att där exemplet från "Spider-Man" fortfarande stör mig, och det från "Iron Man" gick över vid omtitt, kommer jag i "Kick-Ass" över det ganska omgående. Det är uppenbart att filmen inte tar sig själv på något vidare allvar, att det är en lek med hela undergenren (de popkulturella referenserna till såväl serietidningar som andra filmer torde göra det ganska tydligt) och när filmen verkligen drar igång, när våld utdelas, när en elvaårig flicka börjar släppa fula kommentarer och leker med skarpa vapen, då är det svårt att bry sig om det. Då glömmer jag även att filmen egentligen är aningen för lång och att det paradoxalt nog ändå finns vissa bitar som

kunnat få mer tid till utveckling. Då sitter jag och bara njuter.

 

 

 

 

 

(Inte mina åsikter, men det passade som så fint in)


Kick ass.

Ska se på kick ass nu, den verkar bra. Brb! Säger väl sen hur den var.



Färgar håret.

Färgar håret just nu väl! Klart snart, får se hur det blev sen :D Hoppas på nå bra iallafall ):

Idol 2.



HAHAHHHAHAHAAHAHAHAH

Idol

Så syntes man i Idol på TV4. ÄHÄHÄÄÄÄH. Snyggt dom zoomade in......

Morgon

Morgon, klockan är 07:32 och jag är sepe trött!1! Ska ta bussen klockan 07:47. Så måste nog skynda mig nu. Men iofs så är bussen alltid sen.. Men bättre att jag står på busshållplatsen tidigt än sent.

Tjoppa!

KvällN

Ska snart gå och sova. Klockan är 22.31, är grymt trött! Ska lyssna på politiker imorgon, kommer somna..
Saknar Louise. Saknar Lotta, Hanna, Mimmi och Angelica ): Har suttit och ritat på Hanna och Lotta idag på svenskan.. HÄÄHÄ. Ska snart gå och läsa mörkervarelser :)


Kvällens låt:
Thorium – Cancer Fucking Cancer


VACKER BILD..........................


Inte okej

Skulle precis ringa till Louise för att jag blev på Louise humör..... Men ikket. Då hade inte telefonfan något batteri......




Hemma!

Är du äntligen hemma efter en ganska lång dag i skolan. Men varför klaga? Går ju till 16.35 imorgon och på onsdag.. Ska egentligen ha sovmorgon imorgon, men då ska nå politiker komma och snacka politik, och jag som finner politik så jääääkla kul.. Not. Kommer väl somna.... Kom 40 minuter försent imorse. Får väl en CSN varning snart också. Varit borta såååååå många minuter nu. Inte okej.


Ska spela WoW nu! Stundens låt:
Destinity – A Dead Silence

Missad buss..

Missade bussen ganska stort. Inte okej. Nåja, nästa buss går iallafall 08:47, är då framme i stan klockan 9..
Lite låtar som håller mig på humör medans jag svär över bussen:
Marduk – Funeral Dawn
Septic Cemetery – Your Call
Rob Zombie – Dragula
Raubtier – Hjärteblod
Pendulum – Blood Sugar
Watain – Rabid Death's Curse
Darkthrone – Those Treasures Will Never Befall You

Sitter och lyssnar på The Distillers, och då brister mamma ut, " Är det Johan Palm?" HAHAHAHAHAHA............
Ganska kul! The Distillers – City Of Angels. Den låten var det jag lyssnade på..

Försöker dessutom bli medlem på Metalstorm, men det går inte så bra eftersom att man inte får ha hotmail, så försökte bli medlem via min myspace-email. Antar att jag måste fråga Louises om ifall jag kan få låna hennes mail....

Ska springa och göra det sista som måste göras innan skolan nu, pussN ♥


Sova

Spelar WoW. Skola imorgon, blööööööööööööööh. Ska snart sova, kanske läsa 'Mörker varelser' för andra gången, den är så hiiiiiimla bra. Men godnatt så länge ♥

Pistolshrimps

HAHAHHHAHAA <3






Dreads?

Funderar på att skaffa dreads igen. Svarta och röda, lite kortare och lite tjockare den här gången kanske? Hmm..

Sånadär kanske?

Söndag

Det är söndag. Finns inte mycket att göra idag. Vill göra en ny header. Men sånt kan inte jag...
Ska spela WoW nu tror jag. Ska väl sitta barnvakt senare tror jag.



Dagens låt:

Darkthrone – Those Treasures Will Never Befall You

Lördag.

Idag är det lördag. Händer inte så mycket. Eller jo. Farmor var nyss här för att prata mig till vett. Fint va? Not. Nåja, ska snart och käka hos Kurt. Var med Hanna igår efter skolan. Hon följde med mig hem och sen till Monica och Emil, hon somnade. HÄHÄH. Nåja.


Förstundens låt:
Insomnium – Where The Last Wave Broke

Skola

Jag sitter och väntar på att Anton ska gå ut ur badrummet så jag får klä på mig och allting. 2 min kvar tills min buss går -.-

Marduk - Wormwood




Jag börjar då med mitt favorit band Marduk. Deras bästa skiva är helt klart Wormwood, MEN deras bästa låt är 'Jesus Christ... Sodomized' den finns dock inte på skivan. Bästa låten på skivan är 'Funeral Dawn', den gillar jag väldigt mycket. Wormwood består av 10 låtar och släpptes 2009.

Skivans låtar ser ut såhär:          
Nmr.          Namn:                                                                                         Längd:
1. "Nowhere, No One, Nothing" 3:20
2. "Funeral Dawn" 5:51
3. "This Fleshly Void" 3:07
4. "Unclosing the Curse" 2:15
5. "Into Utter Madness" 4:56
6. "Phosphorous Redeemer" 6:11
7. "To Redirect Perdition" 6:41
8. "Whorecrown" 5:29
9. "Chorus of Cracking Necks" 3:47
10. "As A Garment" 4:18

Första låten 'Nowhere, No-One, Nothing'-
I början låter den som att den är direkt uttagen från en skräckfilm, när det börjar närma sig 0:44 så sätter Mortuus igång med något många skulla kalla ett 'vrål' och sen texten 'Luminous - tireless destruction'. Låten är helt okej, och texten var väldigt bra, den satte sig på skallen. Den bästa textdelen i låten var nog den första versen:

'Ever present, the absence of breath
Within - without - above - around
Ever searching spear of eyes
Beneath - below - between - behind
Come LORD spill thy wrath! Come LORD spill thy wrath!'


Andra låten 'Funeral Dawn'-
Är min personliga favoritlåt på albumet. Den börjar med ett gitarrspel och fortsätter vid 0:14 med ett 'skriande'ljud som många skulle tänkt 'wtf?' om. Låter ungefär som en lidande skalbagge. Vid 0:42 så sätter Mortuus igång med låttexten 'Claws pulled back in dismay'. Låten sätter sig väldigt lätt. Jag har gått och haft den i huvudet sepe länge innan jag visste att det var just den. Den bästa textdelen i låten är nog den första versen(i den här med.. hähä):

'Claws pulled back in dismay
Behold the Morbid Saints last march
Lungs now filled with unfailing dark
Leaving a whining Shadow in your blood'


Tredje låten 'This Fleshly Void'-
Den tredje låten börjar ungefär med ett väldigt 'lidandemummel' som min mamma kallade det. Kortdärefte vid 0:04 börjar Mortuus på texten 'Take and eat ye all of this; For this is my Body'. Den funkar helt okej. Favorit textdelen i låten är nog tredjeversen:

'Void - this fleshly void
Between the ambers of Heaven and the valley of Hinnom
Void - this murmuring void
Between the snares of the Devil and the punishments of God

Holy anger - Holy rage - Holy massdeath to fill this...'


Fjärde låten 'Unclosing The Curse'
För att citera min mammas sambo 'låter som att dom har ont och genom lider någon riktigt smärtsamt'. Man gör klockor (?) i bakgrunden. Kort låttext, låten är 2:15, men texten (hela) går såhär:

Unclosing the Curse
That Death-shaped flow of Light
As it rushes -- so shall We

Unclosing the Curse
That serpentine Anti-Sphere
As it prospers -- so shall We


Femte låten 'Into Utter Madness'
'vråååååååååååååål'. Låten börjar ganska direkt, texten startar med 'Ever faithful -- to unfaithfulness'. 4:41 lång (på spotify). Favorit delen i texten är:

'Vomiting vacuum
As the clocks of the living flesh backwards turn
Spewing holes -- exhale!
Until the fires of creation backwards burn'


Sjätte låten 'Phosphorous Redeemer'
Det låter som att det är någon som andas väldigt tungt. På 0:22 sjunger/säger Mortuus: '"How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning!
How art thou cut to the ground, which didst weaken the nations"
[Isa 14:12]'

Har ingen favorit del i låten precis, men jag gillar mellan spelet mellan första och andra verserna.

Sjunde låten 'To Redirect Perdition'
Någon slår på en stekpanna? Gitarr intro, låter riktigt bra. Första låt texten är 'Devils rise!'. Riktigt bra faktist.

'Dawn within the dawn
The twilight of the flesh
A final war to embrace us all
This and Now shall be known as The Old World'


Åttonde låten 'Whorecrown'
'Layers of grey violence above
See carnal truths contract and lastly fall
Come Lord! Spill forth thy sinless Guilt
And for man -- a crown forged from a harlots pride'


Genom att bara läsa texten så förstår man vad låten ska vara om. Samt på namnet. Men, hahaha!
'Whorecrown -- scepter of the highest shame -- Whorecrown
Whorecrown -- throne engrafted in decay -- Whorecrown'

Det tog priset.

Men jag har ju hört den här låten många gånger tidigare, den finns ju på min spotify!

Nionde låten 'Chorus Of Cracking Necks'
Väldigt 'lugn' i början, iallafall tills 0:19 ungefär. Första versen:

'Swaying swords around your throne
Usurper -- king without crown
Iron intolerance -- Herald of Irreconcilability
'

Efter låttexten :

'...On this chorus of cracking necks
...On this chorus of cracking necks'


så är det en jävligt äckligt ljud, nackar som knäcker och har sig. Obehagligt kan man säga. Men i övrigt så gillade jag låten väldigt mycket.

Tionde låten
'As A Garment'
Startar med trummande och bas in till 0:44. Mycket bra låt om jag får säga det själv, det som lät bäst med texten är:
'And so they gave in...
To the law of the flesh and pungent lust
And so shall the Curse cover them
As a garment -- as a garment'

Mycket intrumentalt i låten, många mellan spel osv. Så man hinner som inte 'lessna' som många säger att man kan göra.

No hidden manna
No tree of life
No grandiose pillar in the temple of your god

And as a garment shall you wear these flames
This fire of Woe and Banishment
Endlessly shall it form and reform
Around your limbs -- around your sinful limbs

And forever shall you wear this shame
As a garment -- as a garment
And as a garment shall you be thrown
Into Judgement -- into Judgement
.

Det får vara allt för denna gång. Klockan är 00:41, är dyngtrött. Syns kanke på inlägget. Skriver mindre :c

Tråkigt.

Nu fick jag en ide om att jag ska skriva om dom album som jag älskar mest. Dom kommer bestå av Marduk, Behemoth, Morbid Angel, Old Mans Child, Tori Amos, Watain, Murderdolls, Darkthrone, 1349, Wednesday 13, Wednesday 13's Frankenstein Drag Queens From Planet 13, The Birthday Massacre, Theatre Of Tragedy och Emilie Autumn. Samt att jag ska skapa det bästa albumet genom tiderna!

Sen kommer jag säkert att sneaka in några låtar som inte ens hör till en skiva som jag gillar hela innehållet på.
Vilket kan bestå av många olika artister/band. Men nu ska jag sitta och lyssna igenom alla möjliga låtar. Säga vad jag gillar mer exakt och vad jag inte gillar. Vi får se hur det går! Lär väl inte göra alla nu kanske. vi får väl se, men jag kommer lägga ut dom som jag kommer hinna med! Nu sätter vi igång.




Hail så länge!

Barnvakt

Ska nu åka till ugglegatan och sitta barnvakt åt Emil. Ska skriva något ytterstsällsynt när jag kommer hem!


BRB

Skola

Börjar klockan 12, men måste ta bussen 10:47, för annars kommer jag försent ): Nåja, springa och klä på mig nu!

Sova

Godnatt! Sovmorgon till klockan 12 imorgon!

Musik genre - Black Metal

Början

De fem band som gav genren en egen visuell estetik och musikstruktur var Venom från England, Bathory från Sverige, Mayhem från Norge, Mercyful Fate från Danmark, Hellhammer (senare Celtic Frost) från Schweiz och Sarcófago från Brasilien. Åren 1982-1983 var dåtidens black metals utformningstid. Bathory kom att återskapa genren flera gånger och ge den nya vinklar och metaforer. Den inledande djävulspositiva inställningen, som fungerade som en symbolisk krigföring mot kristen moralism, kompletterades senare med fornnordiska symboler och etniskt antiglobalt hat. Den brittiska gruppen Venom gav genrens dess namn med sitt andra album, betitlat just Black Metal.

Andra vågen

Genren föddes på nytt i Norge när 1990-talet tog sin början, där band såsom Darkthrone, Burzum, Immortal, Mayhem och Emperor, med influenser främst från Bathory och Celtic Frost och diverse dödsmetallband, såg till att genren fick ett nytt fokus. Denna stil som växte fram kallas ofta "True Norwegian black metal". Under denna tid fick miljön en hel del mediauppmärksammhet på grund av ett antal kyrkbränder och våldsepisoder i Norge. Till skillnad från den första vågen, där man endast dyrkat satan på ett symboliskt plan, började en djupare och mer aggressiv livsåskådning framträda. Vissa övergav LaVey-satanismen och anammade satan som en gud, istället för enbart att använda honom som en symbol för det förkristna och ateistiska. Speciellt framträdande personer var Øystein Aarseth och Varg Vikernes.

Tredje vågen

Under den andra hälften av 1990-talet valde en del black metal-band, som exempelvis Dimmu Borgir och Old Mans Child, att i musiken tillföra en symfonisk skola med synthar och stråkar .


Watain

Såg Watain i söndags. Så mäktigt. Jag dog när dom började spela "Sworn to the dark" från skivan "Sworn to the dark".

So block not my path
Your spells can’t fetter me
Beneath the laws of man
I bend not!
For it is holy
The sword I bury in thee
It is the Lord himself
who commands me

Sworn to the Dark

To the Death and far beyond


Och för er som inte vet vilka Watain är, lyssna på dem. Men Watain startade för 12 år sedan, 1998 i uppsala. Deras första album kom ut 2 år senare och hette Rabid Death's Curse som kom ut 2000, men det står på spotify att den kom ut 2004, vilket inte är sant, för på Rabid Death's Curse är all musik skriven av Watain förutom spår 8, Mortem Sibi Consciscere, som skrevs av Elizaveat.



Higher! Higher! Come on you sons of fire!
Daughters of the black moon,
Practitioners of art most dire


Men är ni ute efter det mest watain aktiga som finns så ska ni lyssna på skivan Lawless Darkness för den är den skiva som beskriver vad Watain står för, eller ja, den är det som är mest Watain.

Låtarna jag spelade in heter "Wolves curse" och "Legions of the black light".


Dwellers of the threshold
Children of the night
Predators and punishers, fearless yet feared
The stench of putrefaction and of long dead blood follow their steps
Ever so near

Beware!
The wolves curse

___________________

Legions of the Black Light.
Chosen sons of snakes.
A burning wrath reveals the Black Sun.
Legions of the Black Light.
Chosen sons of snakes.
A burning wrath now unveils the Black Sun










HAIL

Helgen-

Tim och Jörgen kom hit i fredags. For i måndags, gudars skymning så kul det var!

Fredagen:
Dom kom hit klockan 10:30, gick med David och Rasmus för att hämta dom. Sen gick vi till skolan. Dom fick springa omkring på skolan medans jag hade lektioner. Sen gick vi till ming palace så dom fick sin jäkla kinamat. Sen tog vi bussen till mammas jobb. Sen skjutsade hon oss till pappa där vi skulle spendera helgen själva. Vi såg på film och pratade om allt och ingenting. Gick och la oss vid 07:55.

Lördagen:
Jag vaknade vid 12 tiden av att mamma ringde, gick upp och kollade om dom var vakna, men nej. Dom sov. Gick ner och städade köket, badrummet, altanen och vardagsrummet. Satte mig vid dator och såg på eclipse tills Tim vaknade, vid 16-tiden ungefär. Vi spelade bilspel tills Jörgen vaknade. Vilket var klockan 21:00 ungefär. När han vaknade så ringde vi till mamma som kom och hämtade mig och Tim. Jörgen var fortfarande svintrött så han stannade hemma. Vi for till Godisarenan och handlade massa. Sen for vi snabbt förbi LouisefisN som jag saknat bajsmycket. Sa hejdå och for hem. När vi kom hem så bytte Jörgen 1 Watain poster mot 5 stycken watain posters med mig. Nice (y) Vi bestämde oss för att inte sova. Eller jag sa att vi skulle dygna. Haha.. Jag somnade i soffan när vi såg " En vampyrsbekännelse ". Vaknade ett X antal gånger av att Tim eller Jörgen pratade med mig :c Sen kommer jag inte ihåg om jag gick och la mig eller vad, men jaja.

Söndagen:
Tror inte riktigt att jag vaknade alls. Men jag gick och gjorde mig i ordning. Sen fick jag kamma ut Tims hår som såg ut som dreads och sen platta det. Sen for vi till Luleå vid 14:00 tiden kom mamma och hämtade oss. Min mobil la av och dampade sönder...... Frida, Emil och freja mötte upp oss på Loet. Senare kom Amanda, Linnéa, Elin, Annely och några till. Sen gick dom till kulturens hus och jag, Frida, Emil, Jörgen och Tim gick då till max för att äta. Efter det gick vi hem till Freja och färgade hennes hår. Tim och Jörgen leftade och gick till affären. när jag var klar med Frejas hår så gick jag, Frida och Emil till tim och Jörgen som satt mittemot Kulturenshus. Sen gick vi allihopa till kulturens hus och häckade tillsammans med alla andra. Samt att Johan och Magnus och någon till hade ställt sig där. Sen stod vi där och väntade i 1h och 30 min. Klockan blev 19:00 och dom släppte in oss. Vi ställde oss längst fram och blev grymt besvikan när vi var tvungen att utrymma lokalen efter förbandet. Men jaja, finns inte så mycket att göra åt. Vi häckade utanför lokalen för att vara säkra på att vi skulle komma längst fram, och längst fram kom vi. Jag dog när dom började spela sworn to the dark. Herre satans frälsare så mäktigt det var. Och idag såg jag att dom besökt min myspace.. HE-HE. Vi for hem vid 22:00 tiden då det slutade. Deras bassist frågade Jörgen om en tändare. Den är nu helig, JAG HÖLL I DEN. Mhm. när vi kom hem så såg vi på brüno, Tim gick och la sig vid 1 tiden kanske. Jag och Jörgen satt ute och snackade tills klockan 4 på morgonen. Sen gick vi in och la oss.

Måndag:
Vaknade 07:44. Måste uuuuuuuuuupp. Springa ner till pappa, skolan börjar om 40 min....... Sen fick jag väcka Tim och Jörgen. Vi for till skolan, jag gick på lektion och Tim och Jörgen gick omkring på skolan och lalade runt. Jag slutade vid 14:30 tiden. Då tog vi bussen hem till mig. Vi lalade på tills klockan blev 17:20, då for vi till tåget som skulle gå klockan 17:25. Vi var precis på pricken, men insåg då att tåget var försenat 1 timme. Så jag, mamma, Tim och Jörgen satt på tågstationen och snackade om bland annat brasilianskpruttporr. Sen kom deras tåg vid 18:40 och vi sa hejdå.


Bilder från i måndags. Men whatever.



Tim!




Jörgen!

Besök.

Igår kom Tim och Jörgen hit.
Trevligt! Vi gick och la oss vid 8 tiden på morgonen, klockan är 12.45 och jag är vaken sen länge. Dom andra sover :c Under kvällen har vi sett på Sherlock holmes och Step brothers. Step brothers påmindeom Tim och Robin, haha!

Ska se klart eclipse nu!

Kultur läxa.

Har en kultur läxa tills imorgon.
Ska göra något mer annorlunda än att stå och berätta. Ska klä ut mig och sen berätta utifrån det! Det ska bli spännande :D Ska nu gå och sova. Visste ni föresten att Batman är en goth film?

Sur som en surkål.

Jag är så jävlart arg.
Gillar att Farfar, farmor, pappa, mamma och en till säger heeeeeeeeeeelt olika grejer. Älskar att man själv får skiten för det. Så klart, jag är ju inblandad i allt.


Nu ska jag göra min kulturläxa iallafall!
Ni får se vad det blev sen :D

Och här får ni en skojigt ny bild också, mest för att jag uppdaterat så mycke idag :D


Tom & Jerry - Gör stan osäker, The Movie

Tom & Jerry: The Movie/Gör Stan Osäker

Nostalgi! Kommer ihåg hur himla rädd jag var för den här filmen när jag var mindre, hahaha! Herreminfrälsare!



Städning, check!

Städningen är nu klar!
Finally. Ska nu ta det lugnt! Eller inte, måste packa ner i flyttkartongerna. Alltid när jag tänker på att flytta så börjar jag alltid tänka på den dära Tom&Jerry filmen, ni vet.. http://www.youtube.com/watch?v=_ZfPE4qwQeY.
Tycker den är sorglig, det blev en liten nostalgitrip kan man säga. Måste läsa läxor också, men det kan jag göra ikväll. Så det är lugnt! Imorgon klockan 10.40 måste jag möta Jörgen på tågstationen, vet inte vilken tid Tim kommer. Men vi får väl se. Taggar Watain som tusan!

Städa.

ska nu gå och städa lite, göra rent i bunnehs bur osv

Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Lyssnar på Murderdolls och Watain. Härliga tider. Imorgon kommer Tim och Jörgen hit om jag inte minns helt fel. Vackert I say! Nu ska jag gå och ta något att dricka, FANTA MHM!

Skola.

Nu börjar skolan snart, klockan 10.00.
Väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka. Måste skriva en läxa om något flexibelt också. Men det ska nog gå bra, jobbar ju med Lottavackerkvarn. Det kommer bli skit bra! Plus att Hanna kommer nog tillbaks till skolan idag, och Robban ska bli utägd. Jens och Patrik är neutrala :c Skämt osido. Men Robert ska få se på andra bullar >:)


Tudiluuuuuuuuu

Min spotify lista

Även om ni inte bryr er ett pissnisse om min spotifylista så tycker att ni ska ha den/dom
Se, hör och lär!

All min favorit musik på en och samma lista:
Rövkliare

Inte okej musik:

F-n va metal

Min 'städar'lista:
Spottlama

'Lugnare' musik:
Twilight on the moon


Men min top11 lista är ändå:


1. Bloodhound Gang – Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss
2. Watain – Sworn To The Dark
3. Watain – Lawless Darkness
4. Rob Zombie – Dragula
5. Marduk – Jesus Christ... Sodomized
6. Harry Chapin – Cats In The Cradle
7. Twilight Guardians – La Isla Bonita
8. Slipknot – Dead Memories
9. Eminem – Love The Way You Lie
10. Yellowcard – Empty Apartment
11. Kent – Ismael




WATAIN PÅ SÖNDAG



13 posters och 1 biljett <3

Färgade Hannas hår

Hejhopp gummi..knopp?
Färgade Hannas hår igår, såhär blev resultatet :

Före:



Efter :




Jag blev sepe nöjd med resultatet, och efteråt så skrev hon ut på facebook :





Vackert!

Helgen- sammanfatting

Helgen har varit awesome.

F
rida och Emil sov här, fick fin besök dessutom massor av det! Och så färgade jag Fridas hår! På fredags kvällen så fick vi besök av Sunna, Johan och Tim. Jätte kul! På lördagen for jag, Frida och Emil med Monica och Femil till nå bil grejs. Kul som tusan! Åkte senare hem, Lotta och Markus kom på besök <3



Frida



Frida efter färgningen :D



Johan och Sunna



Tim



HAHAHAAHHA TIM



Kaninen Emil :3



Markus och Lotta <3

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0