Soldat till salu, legoknekt, För rikedom och för respekt, bär jag mitt ord som legoknekt

Var på Nordic rage igår med Gustaf, Ida och Fanny. Gustaf och hans mamma kom och hämtade mig här i buddbyn strax efter 17 tiden så åkte vi till folkets hus inne i stan. När vi kom dit så hade redan Shadow of the room eller vad dom hette spelat, men dom ska tydligen varit bra. Efter som spelade Deniers Mind som var ganska bra faktist. Eternal Dusk var si sådär, underhållande, två stycken som spelade i takt. Hate Ammo var grymt bra, Hate Ammo – Rise UpColdspell efter Hate ammo, var sisådär, inget för mig.. Reinxeed, lika bra som alltid, dom hade hela publiken. Och så typiskt Tommy, så gjorde dom en cover på Amazing horse, Rein Xeed – The Light. Slowgate var sisådär, har sett dom tidigare, förra året någongång, dom var betydligt bättre än då iallafall, Slowgate – The Bleeding. Raubtier, första låten var Lennart, om jag inte kommer ihåg fel. Sen var den någon jag inte kände igen, sen körde dom vidare på Hjärteblod, dobermann, världsherraväldelegoknektAchtung panzer och sist ut kamphund, ALLA var med och sjöng, wünderful. Otroligt värt. Sist ut Bibleblack, dom var lika bra som förväntningarna, synd bra att många stack efter att Raubtier spelat, men godebra, Bibleblack – I Am Legion. Sen kom mamma och hämtade mig och Gustaf, skjutsade hem honom och sen så skjutsade hon hem mig till Anton som satt hemma själv och spelade WoW. Azm kväll, tycker jag!1

Nu ligger jag i sängen och gör ingenting alls. Väntar väl på att något ska hända antar jag. Sjunger dock.. MEHE. Vill spela WoW, äter mörkchoklad.. Jag tycker inte om mörkchoklad.
Btw! Låten Legoknekt skrev Raubtier när dom var i boden för ett bra tag sen. How awesome isnt that?!

I want to heal you pretty sweet, I'll throw rose petals at your feet

Ny header, den har Louise och Lars gjort :D Jätte nöjd! Jag ska sitta och stoltsera över den ett litet tag, sen ska jag sova. GodnattN på hattN!


No fear, no pain
Nobody left to blame
I'll try alone
Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more
Once more

If I could fly
Like the king of the sky
Could not tumble nor fall
I would picture it all
If I could fly
See the world through my eyes
Would not stumble nor fail
To the heavens I sail
If I could fly

Glass ätar skon

Skulle leta efter glass i frysen, men allt jag hittade var en sko. I mean..... wtf.. en sko..? Vad fasen gör en jäkla sko i frysen?

Idag var en ganska intressant dag. Fick sluta 30 min före alla andra, MEHehe. Spelade left 4 dead 2 när jag kom hem, dock så höll jag på att dö av skräck så jag la av. Inte okej!2

I tear my heart open, I sew myself shut, My weakness is that I care too much

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag hittade den lite random på metallistan och tänkte att jag skulle kolla, gillar den verkligen :)
Jag vill veta lite om dig eftersom att det ser ut som att du bloggat ett tag och verkar helgrym. Så jag har några frågor som du gärna får lägga upp också :D :
1. Vem gjorde din blogg?
-
2. Vilka band har du sett live?
-
3. Vad är du rädd för?
-
4. Vilken musik/vilket band lyssna du mest på?
-
5. Vilket program går du?
-
6. Hur gör du dina dreads? Hur sätter du in dom?
-
7. Har du facebook/msn/bilddagboken/emocore/helgon/lunar?
-
8. Hur svarar du i telefon?
-
9. Är du kär? Vet den om det eller är du en tystlåten människa?
-
10. Hur verkar jag? Vad tänker du på när nu läser frågorna?
Skulle uppskatta svar :)
MVH JuliaW
"Hej! Vilken fin blogg du har! Jag hittade den lite random på metal-listan och tänkte att jag skulle kolla, gillar den verkligen, och du är jätte söt! :)
Jag vill veta lite om dig eftersom att det ser ut som att du bloggat ett tag och verkar helgrym. Så jag har några frågor som du gärna får lägga upp också :D 


1. Vem gjorde din blogg?
2. Vilka band har du sett live?
3. Vad är du rädd för?
4. Vilken musik/vilket band lyssna du mest på?
5. Vilket program går du?
6. Hur gör du dina dreads? Hur sätter du in dom?
7. Har du facebook/msn/bilddagboken/emocore/helgon/lunar?
8. Hur svarar du i telefon?
9. Är du kär? Vet den om det eller är du en tystlåten människa?
10. Hur mår du just nu?
11. Hur verkar jag? Vad tänker du på när nu läser frågorna?


Skulle uppskatta svar :)
MVH Julia "


Wow! Fick just det där emailet av en tjej som heter Julia. Tack Julia för emailet, blev jätte glad när jag läste det och självklart så ska du få svar på frågorna!
1. Vem gjorde din blogg?
- Louise och Lars, längst ner på bloggen står det :)
2. Vilka band har du sett live?
- Hmm.. Disturbed, Papa roach, Suicide Silience, Heaven shall burn, Buckcherry, Halestorm, Adept, As I Lay Dying, 1st Liberation, 8 Point Rose, Abernaith, Arized, Apocalyst, Avril Lavigne, August Burns Red, Behemoth,
Between The Buried And Me, Dark Funeral, Dead By April, Death Maze, Decadencs, Hypocrisy, Lamb of God,
Lasse Lindh, Katatonia, Marduk, Markus Krunegård, Månegarm, Millencolin, Slowgate, ReinXeed, Wolf m.m
3. Vad är du rädd för?
- Det mesta faktist, sprutor, stora hundar, att vara ensammen, mörker, spöken/det övernaturliga, hav, fiskar, vassa saker, blod m.m
4. Vilken musik/vilket band lyssna du mest på?
- Marduk, the Bloodhound gang, Disturbed, papa roach, watain, Emilie Autumn m.m
5. Vilket program går du?
- OP; Omvårdnandsprogrammet
6. Hur gör du dina dreads? Hur sätter du in dom?
- Jag tuperar, rullar och kokar, kommer visa en vacker dag
7. Har du facebook/msn/bilddagboken/emocore/helgon/lunar?
- Ja, allt det förutom lunar, haha!
8. Hur svarar du i telefon?
-
Beror på vem det är. Är det mamma så låter det " HAAAI MAMO ", är det Louise så kan det låta hur som helst, typ som "Jaaaag har en inbyggd kompass, WOOOOHAA", är det Lotta så låter det "Lina anropar Lotta, Lina anropar Lotta, kom in Lotta!" m.m
9. Är du kär? Vet den om det och ignorerar dig eller är den besvarad? Eller är du en tystlåten människa?
- Kär och kär, vet inte om kär är det rätta ordet. Men jag tycker om någon ja. Personen i fråga vet om det, och svar nej, han ignorerar mig inte, tvärt om, haha! Tystlåten och tystlåten.. Beror på vem man är med
10. Hur mår du just nu?
- Jag vet inte, bra och dåligt. Orolig fersure!
11. Hur verkar jag? Vad tänker du på när nu läser frågorna?
- Haha jag vet inte xD Att det var lite random frågor kanske, haha! XD

Rockstar Taste of Chaos

Jag filmade ju in lite därborta på hovet när det var Rockstar Taste of Chaos. Adept och Disturbed var dom som blev inspelade. Ni får ursäkta för dom dunkande ljuden, men det är trummorna som kanske inte ville min videokamera så väl. Här är några videos iallfall:


Disturbed:




Adept:




Råkade spela in Adept i 10:03 minuter höh.. Jaja, men det blev två låtar som spelades in iallafall.
ENJOY

Beautiful Blogger Award!




Jag har fått en award från Sanna och Annely!

 

Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.
Skriv 7 intressanta saker om dig själv 
Ge Awarden till 7 andra bloggar.

 

1. Jag är rädd för det mesta, det mesta är alltså: Sprutor(!!!!), smärta, blod, hav, spindlar, fiskar, hästar, stora hundar, mörker, höjder, små utrymmen m.m

2. Jag vill bli sjuksköterska och resa runt i världen för att hjälpa människor, men då är det det tragiska att man inte får ha piercingar eller annorlunda hårfärger- åt helvete.

3. Jag har aldrig varit "fjortis", jag har alltid föredragit svarta kläder, ville färga håret svart redan i 3:an, men det blev rött istället. Sen har jag hållt mig till den stilen för att det är så här jag trivs och jag känner mig verkligen bekväm i det. Samt så har jag samma musiksmak som jag alltid haft, och då menar jag verkligen alltid.

4. Jag känner att jag vill ha mer piercingar samt större uttöjningar och jag vill färga håret 24/7

5. Jag har aldrig var den übersociala människan, frågar någon om jag ska med på fest så tackar jag oftast nej och sitter hemma och spelar WoW istället.

6. Jag ger mig oftast i bråk, istället går jag och tänker ut olika sätt om hur jag skulle kunna döda dom via blickar och tankar.

7. Jag har väldigt svårt att lita på folk, och avvisar alla som visar intresse för mig just medtanke på att jag har svårt att ta komplimanger, jag blir alltid jätte förvånad, vet inte vad jag ska säger eller göra. Samt att jag känner mig astaskig om jag dissar någon.

 

Sju utvalda bloggar jag läser och nu ger en award till:
Frida

Louise

Simone

Angelica

Josefine

Satanja

Elinsnelin


I breathe you in again, just to feel you underneath my skin

Sitter hemma hos pappa nu och gör ingenting. Sov en timme inatt, mehe, nåja, det var det värt. Har ingen idrott på onsdag, vilket känns så jäkla skönt, då var min vecka räddad, vi har matte imorgon och på onsdag- och så var den förstörd igen. 

Sov en timme, från 06 något till 07:07 eller nå sånt. Snabba att duscha, bussen gick 07:49, hann precis, satt med Emelie på bussen, Mimmi mötte oss på busshållplatsen, Lotta joinade oss utanför skolan. Dagen flöt på lika segt som vanligt. Jag och Lotta satt och störde oss på allt och alla, vi ringde till Louise, jag sjöng så vackert för henne, sen berättade jag massor med roliga saker. Sen hade jag omvårdnadslektion, extremt kul.. HEH.. Jag tror, btw, att jag dreglade på bordet på matten för att jag var så trött. Saknar Lottaliten....... Saknar Louiseliten....... Jag saknar sömnen....... Jag drack en franks och nu är jag inte trött längre, NICE. Sovmorgon till 10 imorgon, måste endå upp klockan 7. MMMMHM. Jag har en fluga i taket.. 1... 2... 3.... nu är han på golvet...... häähähhähähä.


Papa Roach – Scars

visst känns det som att kärleken väntar

Har nu flyttat alla grejer till det nya huset i trångfors. Har inget internet där än så länge, så får utnyttja skolans internet så länge, speciellt när svenska läraren uppmuntrar mig till det. Ohyes.


Idag fyller min underbara älskade Louise 16 år, som jag saknar mer än jag vet inte vad.
Kika på hennes blogg och kommentera mer än gärna!


There is too many men, and never enough pussy, making too many problems

Rockstar Taste Of Chaos- Jag var ju på en festival så kallad Rockstar Taste Of Chaos i helgen,
vilket var en födelsedagspresent till min bror som var ifrån mig och våran far. Banden som spelade där var:
Halebop/failstorm, Buttcrack/buttberry, Pappa Rolf, Aschette(en tallrik), AS I lay dying/Ass, I Slay crying, Disturbed/Diss your bed, Suicide Silence/screw it, Heaven shall burn/huvud skalle brunn.
Först ut var Achette a.k.a Adept som tog mig med storm. Jag har aldrig tyckt att dom låtit bra alls (mest lyssnat på spotify), men när dom kom ut på scenen och satte i gång
så var min enda tanke borta någonstans vid awesome. Jag lyckades även glömma bort mig och spelade in två av deras låtar i 10 minuter. Publiken verkade nöjda, dock,
sångarens fader, som förhoppningsvis inte blev förfull, kanske inte var så glad. Det skulle inte jag varit, haha! Den tredje låten som Adept spelade heter shark shark shark, den var grym live!
Missade dock den bästa låten med Adept som heter Grow up, Peter Pan, vilket var synd.
Andra bandet var Halebop/Failstorm a.k.a Halestorm som OCKSÅ tog mig med häpnad. Jag kan fortfarande inte släppa när hon(sångaren)kom ut på scenen och ägde hela arenan.
Det var whailkalas så det stod härliga till. Hon höll ut så länge så man trodde hon hakat upp sig, men gode duktig var hon! Jag kommer inte ihåg deras första eller andra låt
vad dom hette, MEN, den tredje som hette något med Another Poison(?) var så otroligt bra, jag trodde jag skulle börja gråta, jag blev alldeless tårögd.
Dom tog mig verkligen med häpnad!
Tredje bandet var Suicide Silence, kom inte på nå bättre namn än kråkan/krabbdansarN. Hade förväntat mig mer, det enda som jag tyckte var vackrare än underbart
var hans otroligt brutala kråkdans och krabbdans- AND YES, THEY DO EXIST.
Kråkdansen: Ställer sig längst fram på scenen, håller ut armarna från kroppen som vingar
och svajar fram och tillbaka samtidigt som man böjer och ställer sig upp lite lätt några gånger efter varann.
Krabbdansen: Har du hört talas om Crabcore? Ser ganska mycket ut som
sen fula dansen där. För er som inte vet vad crabcore är så finns det en sak som är ett slags kännetecken för crabcore, det är att man hukar sig ned med benen väldigt
särade på varann och svajar fram och tillbaka, precis som en krabba. Inte så värst charmigt eller något. Men så ligger det till!
Sångaren hade världens energi, och dom hade verkligen publiken, men herre min frälsare! Satans satyg och tygremsor vad förvirrande dom var. Dom verkligen överanvände
"cirkelpit". På 5 minuter så hade dom säkert hunnit göra 15 stycken också. Sångaren, källan till all ondska, kunde man inte låta bli att skratta åt, han gjorde något
som jag tror skulle föreställa en Immortal-pose, men det såg mer ut som att han försökte flexa och trodde att han hade något att visa upp. Men jesus, sprätten for runt
på scenen som en duracellkanin med dubbla battariladdare. Hans growl var btw underbart. Men resten- nej tack.
Fjärde bandet var Buttcrack/Buttberry a.k.a Buckcherry, dom var inte alls bra, enligt mig. Hörde andra som tyckte om dom supero mucho. Men inte jag inte, inget alls
till mina smaklökar av underbart musikvärde. Satt därinne och höll på att somna, blurg, så jag bestämde mig för att göra nå vettigare så jag gick på toaletten
och sen så gick jag och träffade Maarten. Det var värt att missa restan av programmet, min bror sa efter det att jag missade den bästa låten så kallad
'Crazy bitch', vilket var helt klart värt att missa tycker jag.
Femte bandet var Huvud, skalle, brunn a.k.a Heaven shall burn, dom var till förväntningarna bra. Fanns inte så mycket mer att säga än att några klimakteriefjortisar
förstörde min syn samt upplevelse för det underbara bandet. Dom ska få brinna i en eld.
Sjätte bandet var Pappa Rolf a.k.a Papa Roach, dom var så underbara som det bara kunde bli! Hade suttit och sett några videos från deras tidigare liveframträdanden
och det hade låtit förjävligt, men herresatansskymning vad fel jag hade. Det var underbart! Första låten var TAKE nananana, och den andra låten kunde jag inte.
Men sen satte dom igång med 'scars', underbart! Sen kom 'Getting away with murderer', råkade höra fel på låten och trodde först att det var 'last resort' men fel hade jag.
Mycket bra! Den sjätte låten var 'Hollywood whore', underbart! Ringde Lotta så hon fick höra, vackerunge, glader blev hon! Jag sjöng igenom hela.
Den sista låten var 'last resort', den var OCKSÅ super bra, verkligen! Hela sammanfattningen på Pappa rolf var underbar, dom var bäst helt enkelt, än så länge.
Sjunde bandet var Ass, I slay crying a.k.a As I lay dying, dom var till förväntningarna as bra! Stod ungefär i mitten av hela smeten med min bror brevid några grymt
tråkiga människor. Gjorde ingenting alls var vad dom gjorde. Tyckte dessutom att jag kände igen en snubbe som stod nästan brevid mig. Iallafall, andra eller tredje
låten dom gjorde var Ocean between us, den var GRYM. Älskar dom! Missade sista låten för att vi gick till Disturbed.
Sista bandet var Diss your bed/Din turban a.k.a Disturbed, dom öppnade hela alltet med Asylum som var grym! Sen körde dom vidare på The Game.
Sen någon tid efter så kom 'Land of Confusion', som var hur grym som helst, därifrån som 'there is too many men, and never enough pussy' kommer ifrån, dom gjorde om den
ganska så brutalt, as bra iallfall. När dom började spela "Inside the fire" så tog alla fram tändare och mobilerna, gud så vackert det
Dom körde sedan vidare med 'Ten Thousand Fists' och öppnade låten med 'My brothers, my sisters, my blood! Let me see those fucking fists of yours!'
alla förstod och började tjuta och hurra och vad dom nu gjorde. Den var också helt underbar. Dom avslutade hela kalaset med 'Down With the Sickness', omg I love that band.
Tho' I have to say- scen närvaro, hört talas om det? Han såg lite förvirrad ut, han hade publiken i sina händer, han hade hela hovet i beslag, men det var som att han
försökte spara det till någongång som aldrig kom. Synd I say.
Rockstar Taste Of Chaos- Jag var ju på en festival så kallad Rockstar Taste Of Chaos i helgen,
vilket var en födelsedagspresent till min bror som var ifrån mig och våran far. Banden som spelade där var:
Halebop/failstorm, Buttcrack/buttberry, Pappa Rolf, Aschette(en tallrik), AS I lay dying/Ass, I Slay crying, Disturbed/Diss your bed, Suicide Silence/screw it, Heaven shall burn/huvud skalle brunn.


Först ut var Achette a.k.a Adept som tog mig med storm. Jag har aldrig tyckt att dom låtit bra alls (mest lyssnat på spotify), men när dom kom ut på scenen och satte i gång
så var min enda tanke borta någonstans vid awesome. Jag lyckades även glömma bort mig och spelade in två av deras låtar i 10 minuter. Publiken verkade nöjda, dock,
sångarens fader, som förhoppningsvis inte blev förfull, kanske inte var så glad. Det skulle inte jag varit, haha! Den tredje låten som Adept spelade heter shark shark shark, den var grym live!
Missade dock den bästa låten med Adept som heter Grow up, Peter Pan, vilket var synd.




Andra bandet var Halebop/Failstorm a.k.a Halestorm, som OCKSÅ tog mig med häpnad. Jag kan fortfarande inte släppa när hon(sångaren)kom ut på scenen och ägde hela arenan.
Det var whailkalas så det stod härliga till. Hon höll ut så länge så man trodde hon hakat upp sig, men gode duktig var hon! Jag kommer inte ihåg deras första eller andra låt
vad dom hette, MEN, den tredje som hette något med Familiar Taste of Poison var så otroligt bra, jag trodde jag skulle börja gråta, jag blev alldeless tårögd. Dom tog mig verkligen med häpnad! Dom hade dessutom en ny trummis, eller en så kallad "broder" som sångaren Lzzy Hale kallade honom.




Tredje bandet var Suicide Silence, kom inte på nå bättre namn än kråkan/krabbdansarN. Hade förväntat mig mer, det enda som jag tyckte var vackrare än underbart var hans otroligt brutala kråkdans och krabbdans- AND YES, THEY DO EXIST.
Kråkdansen: Ställer sig längst fram på scenen, håller ut armarna från kroppen som vingar
och svajar fram och tillbaka samtidigt som man böjer och ställer sig upp lite lätt några gånger efter varann.
Krabbdansen: Har du hört talas om Crabcore? Ser ganska mycket ut som sen fula dansen där. För er som inte vet vad crabcore är så finns det en sak som är ett slags kännetecken för crabcore, det är att man hukar sig ned med benen väldigt särade på varann och svajar fram och tillbaka, precis som en krabba. Inte så värst charmigt eller något. Men så ligger det till!
Sångaren hade världens energi, och dom hade verkligen publiken, men herre min frälsare! Satans satyg och tygremsor vad förvirrande dom var. Dom verkligen överanvände
"cirkelpit". På 5 minuter så hade dom säkert hunnit göra 15 stycken också. Sångaren, källan till all ondska, kunde man inte låta bli att skratta åt, han gjorde något
som jag tror skulle föreställa en Immortal-pose, men det såg mer ut som att han försökte flexa och trodde att han hade något att visa upp. Men jesus, sprätten for runt
på scenen som en duracellkanin med dubbla battariladdare. Hans growl var btw underbart. Men resten- nej tack. 




Fjärde bandet var Buttcrack/Buttberry a.k.a Buckcherry, dom var inte alls bra, enligt mig. Hörde andra som tyckte om dom supero mucho. Men inte jag inte, inget alls till mina smaklökar av underbart musikvärde. Satt därinne och höll på att somna, blurg, så jag bestämde mig för att göra nå vettigare så jag gick på toaletten
och sen så gick jag och träffade Maarten. Det var värt att missa restan av programmet, min bror sa efter det att jag missade den bästa låten så kallad 'Crazy bitch', vilket var helt klart värt att missa tycker jag. 




Femte bandet var Huvud, skalle, brunn a.k.a Heaven shall burn, dom var till förväntningarna bra. Fanns inte så mycket mer att säga än att några klimakteriefjortisar förstörde min syn samt upplevelse för det underbara bandet. Dom ska få brinna i en eld.




Sjätte bandet var Pappa Rolf a.k.a Papa Roach, dom var så underbara som det bara kunde bli! Hade suttit och sett några videos från deras tidigare liveframträdanden och det hade låtit förjävligt, men herresatansskymning vad fel jag hade. Det var underbart! Första låten var TAKE nananana, och den andra låten kunde jag inte. Men sen satte dom igång med 'scars', underbart! Sen kom 'Getting away with murderer', råkade höra fel på låten och trodde först att det var 'last resort' men fel hade jag. Mycket bra! Den sjätte låten var 'Hollywood whore', underbart! Ringde Lotta så hon fick höra, vackerunge, glader blev hon! Jag sjöng igenom hela. Den sista låten var 'last resort', den var OCKSÅ super bra, verkligen! Hela sammanfattningen på Pappa rolf var underbar, dom var bäst helt enkelt, än så länge.




Sjunde bandet var Ass, I slay crying a.k.a As I lay dying, dom var till förväntningarna as bra! Stod ungefär i mitten av hela smeten med min bror brevid några grymt tråkiga människor. Gjorde ingenting alls var vad dom gjorde. Tyckte dessutom att jag kände igen en snubbe som stod nästan brevid mig. Iallafall, andra eller tredje
låten dom gjorde var Ocean between us, den var GRYM. Älskar dom! Missade sista låten för att vi gick till Disturbed.




Sista bandet var Diss your bed/Din turban a.k.a Disturbed, dom öppnade hela alltet med Asylum som var grym! Sen körde dom vidare på The Game. Sen någon tid efter så kom 'Land of Confusion', som var hur grym som helst, därifrån som 'there is too many men, and never enough pussy' kommer ifrån, dom gjorde om den
ganska så brutalt, as bra iallfall. När dom började spela "Inside the fire" så tog alla fram tändare och mobilerna, gud så vackert det var. Dom körde sedan vidare med 'Ten Thousand Fists' och öppnade låten med 'My brothers, my sisters, my blood! Let me see those fucking fists of yours!' alla förstod och började tjuta och hurra och vad dom nu gjorde. Den var också helt underbar. Dom avslutade hela kalaset med 'Down With the Sickness', omg I love that band. Tho' I have to say- scen närvaro, hört talas om det? Han såg lite förvirrad ut, han hade publiken i sina händer, han hade hela hovet i beslag, men det var som att han försökte spara det till någongång som aldrig kom. Synd I say.

Efter att ha sett på det brutalt underbara av underbart så åkte vi tillbaka till hotellet och sov. Så jävla skönt, och vilket jävla kväll! Min bror var så nöjd så det finns inte, känns vackert! 6000:- försvann på 1½ dag för pappa på den resan, han måste ju älska oss, meheh. Första dan åt vi på tacobar, nomnom. Till middag åt vi på burger king, inte mycket till goda hamburgare. Nästa dag åt vi frukost/lunch på sushibar, till middag åt vi på Macho Tex Mex något, typ som tacobar, fast bättre. Sen.. Så åt vi glass på någon glassbar grej. Jag är mer än mätt fortfarande och klockan är 01:35 nu. Kanske borde sova. Men men, saknar en viss person som sover. Möh.


Bandlistan, vem var bäst osv, enligt mig:
1.
Helt klart bäst var Papa roach!
2. Disturbed
3. As I lay dying
4. Adept
5. Heaven shall burn
6. Halestorm
7. Suicide Silence
8. Buckcherry

Higher! Higher! Come on you sons of fire!

Klockan är 01:12, har svårt att somna. Tänker för mycket tror jag. Klockan 08:00 idag ska jag till polisen, så blir att stiga upp tidigt. Morr. Klockan 10 åker flyget från luleå till stockholm, framme halv 12. Jag vill pierca mig igen, men vet inte vars...... Blööööörg. Förövrigt så känns livet underbart igen, om ni ville veta. Blurrhurr. Eller ja, jag känner mig hel.

Vi kan bjuda på några halvtaskigt gamla bilder på mig genom tidernas tider!


Sommaren 2009?



Bild 1: I oktober-november 2009
Bild 2: I januari-Februari 2010




I Mars/april någongång 2010




när jag tog ut mina dreads i april-maj någongång, 2010




I Maj/juni 2010




I sommras någongång, i juli tror jag bestämmt!





Så avslutar vi med den! AHHAHAA. Vackert. Gonatt!

Beneath the sheets of paper lies my truth, I have to go, I have to go

Sitter på svenskan med Lotta och Hanna. Brb ellr


As I... walked away, heard them say "Poison hearts will never change,"

Godmorgon alla morgonshoppare! Gick in spontant på bloggen för att kolla lite random saker, så ser jag att jag har 5 nya bevakare, och det ska vi allt tacka Moa för!

Just nu sitter jag och sjunger Erasure – Always med min bror Anton. Han har fått den på skallen nu när jag suttit och spelat Robot unicorn attack var och varannan dag. 


Idag är det 3 dagar kvar tills jag, Anton och pappa lämnar BodNtown för Hovet i stockholm. Vet inte om jag sa det till er, men min brors favorit band är Disturbed, så såg jag att dom skulle spela i stockholm. Så jag och pappa köpte resor+biljetter till Rockstar Taste Of Chaos, så dom fick han i födelsedagspresent. Det ska bli himla kul!






Påtal om låtar som fastnar på skallen, så hittade jag(Olof hittade) ett album som hela albumet var himlart bra! AFI – Sing The Sorrow, väldigt bra album! 




AFI – Sing The Sorrow

What if I'm an ocean, far too shallow, much too deep

Idag vare skola, astråkigt. Hände så jävla mycket idag så det var nästan inte kul alls asså. Åkte hem direkt efter skolan, for till luleå, där piercade bror sig, så vackert. Sen rullade vi runt i affärer och köpte lite mer tapetgrejor och massor av andra tråkigheter.





Took me by surprise
It opened up my eyes
I can’t believe we’re ready to
Run another
Run another
Run another

Fourth dimension dream

Always the way it seems

Just hear the voice

In all the songs of the earth
Nothing can come between us
You’re a brother of mine

Everybody lookin' at you here, Take hold of my hand, Yeah I can hear them

Idag börjar skolan då. Fy satans frälsare så jobbigt. Började klockan 10.00, men min buss går inte förens 10.47..... Blurr. Kommer fram lagomt till lunch, nomnom, eller? Sitter och sjunger What If med Emilie Autumn, så underbar röst och underbara texter.


Emilie Autumn - What it
Here you sit on your high-backed chair
Wonder how the view is from there
I wouldn't know 'cause I like to sit
Upon the floor, yeah upon the floor
If you like we could play a game
Let's pretend that we are the same
But you will have to look much closer
Than you do, closer than you do

And I'm far too tired to stay here anymore

And I don't care what you think anyway
'Cause I think you were wrong about me
Yeah what if you were, what if you were

And what if I'm a snowstorm burning

What if I'm a world unturning
What if I'm an ocean, far too shallow, much too deep
What if I'm the kindest demon
Something you may not believe in
What if I'm a siren singing gentlemen to sleep

I know you've got it figured out

Tell me what I am all about
And I just might learn a thing or two
Hundred about you, maybe about you
I'm the end of your telescope
I don't change just to suit your vision
'Cause I am bound by a fraying rope
Around my hands, tied around my hands

And you close your eyes when I say I'm breaking free

And put your hands over both your ears
Because you cannot stand to believe I'm not
The perfect girl you thought
Well what have I got to lose

And what if I'm a weeping willow

Laughing tears upon my pillow
What if I'm a socialite who wants to be alone
What if I'm a toothless leopard
What if I'm a sheepless shepherd
What if I'm an angel without wings to take me home

You don't know me

Never will, never will
I'm outside your picture frame
And the glass is breaking now
You can't see me
Never will, never will
If you're never gonna see

What if I'm a crowded desert

Too much pain with little pleasure
What if I'm the nicest place you never want to go
What if I don't know who I am
Will that keep us both from trying
To find out and when you have
Be sure to let me know

What if I'm a snowstorm burning
What if I'm a world unturning
What if I'm an ocean, far too shallow, much too deep
What if I'm the kindest demon
Something you may not believe in
What if I'm a siren singing gentlemen to sleep
Sleep...
Sleep...

Misdirected epileptic hangman's game, Broken, eternal, nerveless damage, Work fast damage addict clockwork shrine

MALL WORLD är beroende framkallande. Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR det spelet. Jag till och med betalade med egna pengar för att få saker. Så uuuuuuuuuuuuuuunderbart spel.... MMMmmmMmMMmMm <3




I wanna push you around, well I will, well I will

Har åkt från Sanna, åkte vid 14:40 tiden. Vi var ute och gick, såg på film, spelade Doom 3 och snackade skit. Det var jäkla trevligt! Nu sitter jag hemma hos Louise och svär över att telefon inte vill göra som jag vill. Pyffle. Louise pratar med Lars i telefonen. Louise ska följa med till vårat hus och kika när mamma slutat jobba. FEINT ELLER.


She said I don't know why you ever would lie to me
Like I'm a little untrusting when I think that the truth is gonna hurt ya
And I don't know why you couldn't just stay with me
You couldn't stand to be near me
When my face don't seem to want to shine
'cuz It's a little bit dirty well

Don't just stand there, say nice things to me
I've been cheated I've been wronged you,
And you don't know me, I can't change
I won't do anything at all




Kiss me with your bloody lips and drive me insane

r hos Sanna, ska sova här. Det var obetalbart länge sen, har saknat henne. Tog med mig kameran, så det lär väl bli några riktigt vackra bilder på köpet till två. Vi har käkat mat och köpt massa nomnom, men vi båda är så mätta så jag tror att vi kommer dö lite senare. Vi ska se på Corpse bride och The Nightmare before Christmas. Tim Burton

Har fastnat får några låtar, helt sjukt, kan inte sluta lyssna på dom :A

Först en låt som Olof visade mig för ett tag sen, den är så fein;
Matchbox Twenty – Push
Sen en låt som jag hittade helt random, som har världens mest fulaste bandnamn tror jag;
The Cumshots – I Drink Alone
Efter det så tar vi en låt som jag nött i tre dagar nu, som är med i Robot unicorn attack;
Erasure – Always
och så har vi en låt vars litegranna av låttext kom med på rubriken som är jäklart bra dessutom;
Dissection – Maha-kali
Sist med inte minst, tvärtom, världens bästa breakup song;
Bloodhound Gang – No Hard Feelings
Vackra saker eller!1!

Design: Misslouise & Etzolin
RSS 2.0